Yığılca Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Yığılca Ziraat Odası > Haberler > ODAMIZIN 16. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

ODAMIZIN 16. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

ODAMIZIN 16. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
Yığılca Ziraat Odası 16. Olağan Genel Kurulu 26 Şubat Pazar Günü odamız toplantı salonunda yapıldı. Toplantı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin YILGIN'ın açılış konuşma ile başladı. Açılış konuşmasında 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş ve Çevre İllerinde meydana gelen iki büyük depremde vefat edenlere Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Ülke olarak bu zor zamanları bir an önce birlikte atlatacağımızdan eminiz.
4 yıl boyunca odamıza hizmetlerde desteklerinden dolayı Yönetim Kurulu ve Meclis Üyesi arkadaşlarıma tekrar teşekkür eder seçilecek Yönetim Kurulu ve Meclis üyesi arkadaşlara yeni dönemde başarılar dilerim. Bu vesileyle Olağan Genel Kurulumuzun İlçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim dedi. Sonra gündem maddeleri görüşülmek üzere divan kuruldu. Divan Başkanlığına Düzce Ziraat Odası Başkanı Sayın Ramazan ÖZTÜRK, Başkan Yardımcılığına Yığılca Şoförler Odası Başkanı Sayın Sercan ÇAMLI, Katip Üyeliklere Cumayeri Ziraat Odası Başkanı sayın İhsan KELEŞ ve Eski Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Sayın Turhan GÜL seçildi. Divanın ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Daha sonra sıra ile 2019-2022 Yılları arası faaliyet raporu ve kesin bütçe, 2023-2026 Yılları arası çalışma programı ve tahmini bütçe okundu. Dilek ve temenniler kısmında Yığılca Belediye Başkanı Sayın Rasim ÇAM ve İlçe Tarım Müdürü Sayın Bünyamin ALİ konuşma yaptılar. Sonra İlçe Seçim Kurulu gözetiminde tek liste Oda Meclisi ve Oda Yönetim Kurulu Üyeleri seçildi.
Odamız 16. Olağan Genel Kuruluna katılım sağlayan Yığılca Belediye Başkanı Sayın Rasim ÇAM, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sayın Bünyamin ALİ, İl Genel Meclis Üyesi Sayın Ramazan BALTACI, Ziraat Bankası Daire Başkanı Sayın Abdülkerim KAVAL, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Dursun ALBAYRAK, Yığılca Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Sayın Erkan KAYA, Yığılca Damperli Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Sayın Bayram KAPTAN, Yığılca Şoförler Odası Başkanı Sayın Sercan ÇAMLI, Alkan Medya Gurubu Sayın Gökhan ALKAN, Düzce Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Tacettin KAVAL, Yığılca Mutarlar Derneği Başkanı sayın Kamil KURT, Düzce Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Kerim ERDOĞAN, Yığılca Balköy Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Turgut ILĞIN, Yığılca Bal Üreticileri Birliği Başkanı Sayın Erdoğan ÇIRACI, Yılmaz Traktör Newholland İbrahim KOZ, Düzce Petrol İş Sendikası Başkanı Sayın Ali IŞIK, ve İlimizin Değerli Ziraat Odası Başkanları, Düzce Ziraat Odası Başkanı Sayın Ramazan ÖZTÜRK, Akçakoca Ziraat Odası Başkanı Sayın Kadir MUTİOĞLU, Cumayeri Ziraat Odası Başkanı Sayın İhsan KELEŞ, Çilimli Ziraat Odası Başkanı Kemal MEYDAN, Kaynaşlı Ziraat Odası Başkanı Sayın Fahrettin ŞAHİN, Gölyaka Ziraat Odası Başkanı Sayın Metin ŞİRİN, ve Değerli Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Delegelerimize, Muhtarlarımıza teşekkür ederiz.