Yığılca Ziraat Odası > Haberler > DÜZCE ZİRAAT ODALARI İL KOORDİNASYON TOPLANTISI ODAMIZDA YAPILDI

DÜZCE ZİRAAT ODALARI İL KOORDİNASYON TOPLANTISI ODAMIZDA YAPILDI

Düzce Ziraat Odaları İl Koordinasyon Toplantısı Odamız Yeni Hizmet Binası toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Düzce Ziraat Odası Başkanı Sayın Ramazan ÖZTÜRK, Akçakoca Ziraat Odası Başkanı Sayın Levent Şahin BAŞARAN, Kaynaşlı Ziraat Odası Başkanı Sayın Fahrettin ŞAHİN, Gölyaka Ziraat Odası Başkanı Sayın Metin ŞİRİN, Çilimli Ziraat Odası Başkanı Sayın Kemal MEYDAN, Cumayeri Ziraat Odası Başkanı Sayın İhsan KELEŞ ve Yönetim Kurulu Başkanımız Hüseyin YILGIN katıldı. Toplantıda çiftçilerimizin sorunları hakkında bilgi alarak çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Düzce ve İlçe Ziraat Odası Başkanlarımız yeni hizmet binamızın ilçemize ve çiftçilerimize hayırlı olması temennisinde bulundular. Misafirlerimize teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz.