Yığılca Ziraat Odası > Haberler > AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI AYŞE KEŞİRDEN ODAMIZI ZİYARET

AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI AYŞE KEŞİRDEN ODAMIZI ZİYARET

Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Düzce Milletvekili Sayın Ayşe KEŞİR, Ak Parti Düzce İl Başkanı Sayın Mustafa KESKİN, İl Genel Meclis Başkanı Sayın Çiğdem GÜNAL ve Ak Parti Yığılca İlçe Teşkilatı Odamızı ziyaret ettiler. Ziyarette Odamız toplantı salonunda İlçemiz Muhtarları ile toplantı gerçekleştirildi. Misafirlerimize teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz.